Roda de presentacions de la maleta pedagògica de les falles dels Pirineus

La Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus ja s’ha reunit amb representants de 4 territoris fallaires amb l’objectiu de continuar amb la creació i la millora del material didàctic que compon la maleta pedagògica de les falles dels Pirineus

Descarregar Pdf
noticia web
Reunió amb les associacions fallaires dels Pallars, Sobirà i Jussà

L’Alta Ribagorça, Andorra, la Vall d’Aran i els Pallars, Sobirà i Jussà, ja han pogut donar un cop d’ull al material didàctic sobre les falles dels Pirineus que està desenvolupant la Càtedra juntament amb Obaga Activitats, empresa dedicada a la gestió d’activitats en la natura. 

La Càtedra ha iniciat, durant el mes de gener, reunions amb representants de les diferents comarques fallaires per presentar els materials, recollir idees i opinions del col·lectiu per millorar-lo. D’aquesta manera “es vol aconseguir un material que expliqui les tradicions pròpies de cada territori per transmetre als nens les diferents variants de la festa de les falles”, segons ha explicat Marc Ballesté, cap de projectes de la Càtedra Educació i Patrimoni Immaterial dels Pirineus. 

A partir del mes d’abril la Càtedra té previst reunir-se amb les associacions fallaires de l’Aragó, el Berguedà i la zona occitana de Comenge.